Voor iedereen een gezond en reislustig 2018!

Wat is een jaar? Voor je er erg in hebt is er weer een jaar voorbij, mijn moeder zei altijd het is in een poep en scheet voorbij en ze heeft nog gelijk ook! Het was weer een jaar met hier en daar kleine strubbelingen maar niks ernstigs dus hebben we het zonder kleerscheuren volbracht.

Ik heb geprobeerd om mijn oude blog in deze te importeren maar nadat ik er eerst een backup had van gemaakt blijkt dat dit een .sen bestand is wat ik niet open krijg….En als ik een progamma heb gevonden krijg ik rare tekens. Na contact met de beheerder van Bloggen.Be  is deze alleen backup alleen om terug te plaatsen in een nieuwe blog op bloggen.be. Dit is de reactie van de beheerder De reserve copy kan men alleen terugplaatsen op het blog, maar door geen enkel programma openen, noch in Windows, noch in Mac
Pépe  Dus helaas is dit niet mogelijk.

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Alex en Fabienne schreef:

    Hallo daar. Hebben jullie een goede reis gehad ? Xxx van Fab en Alex

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s