Alles weer op orde. 

We zijn weer gearriveerd in Tucson Arizona! Alles staat er goed bij! De zonwering voor de ramen zit er nog steeds strak op! Omdat de camper caravan en truck in de zomermaanden opgeslagen staan moeten we andere maatregelen nemen. De zomermaanden zijn hier heet! 40+ is normaal dus de zonwering en de donkere ramen zijn niet genoeg. We plakken aan de binnenkant isolatie folie tegen de ramen. Ook plaatsen we 3 grote water bakken met kleine gaten in de deksels zodat het hout niet uitdroogt. Ik gooi ook olijfolie of wat voor olie dat ik voorradig heb in de wc zodat de rubbers niet uitdrogen. We leggen 2 knipperende lichtslangen ( solar) in en onder de camper en truck. ( in het motorcompartiment) voor de zogenaamde pakrats. Een wezel soort die rubberen slangen kapot bijt) de banden worden met een spul ingesmeerd om uitdrogen te voorkomen. Het dak moet iedere 3 jaar behandeld worden tegen uitdrogen, we doen dit zelf met een roller aanbrengen. Zo zie je dat het heel anders is als je de camper in winter stalt of zomer. We kunnen er nu weer tegen aan voor de komende 6 maanden. De caravan word door ons gebruik als logeerruimte voor onze gasten en als we een paar dagen weg gaan in Arizona. Dan gaat de quad mee in de truck. 

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Alex en Fabienne schreef:

  Goed te Ien dat alles daar in orde is !
  Xxx

  Like

 2. Alex en Fabienne schreef:

  Goed te ZIEN bedoelen we 😂😂😂😂

  Like

 3. Marina Aben schreef:

  Mooi! En nu genieten! 😉 Beetje jaloers maar hoor !

  Like

 4. Hans & Esther schreef:

  Dat ziet er goed uit! Goed te zien dat de logeerruimte klaar is voor gebruik. 😘

  Like

 5. GertJan schreef:

  Een goed begin is het halve werk dus genieten maar!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s