Rustdag…

Vandaag was het een rustdag en kregen we bezoek van Pat en Arlene, dit echtpaar hebben we ontmoet via de Pats en we gaan regelmatig samen kamperen en tochten maken met de quad. Ze hebben een zogenaamde mule. Waar je langs elkaar zit. Er moeten weer afspraken gemaakt worden! Het eerste weekend staat gepland op 2 februari. We gaan dan weer naar de 96 ranch rd waar we heerlijk uren kunnen rijden en waar mooie kampeerplekken zijn. Maar eerst moet de truck gemaakt worden! Er is een katalysator kapot en die moet vernieuwd worden. Er zitten er 2 op en ik zei dat ze dan alle 2 vernieuwd moeten worden maar volgens Pat is dat niet nodig. In ieder geval moet het gemaakt worden anders komt hij niet door de keuring. We hebben een gezamenlijke lunch en verorberen 2 pizza ….

Terug bij de camper hang ik nog even de lichtjes op en loop ik naar een lamp in de tuin als ik ineens een slang zie wegkruipen……hij of zij schrikt ook van mij natuurlijk ! Ik zie een kleine slang met rosé strepen maar weet niet wat voor slang het is….in ieder geval geen ratelslang!  
Bij nader onderzoek is het een long nosesed snake. Ze zijn ongevaarlijk en eten hagedissen en kleine diertjes. Natuurlijk kan een beet van zo’n slang onaangenaam zijn maar je gaat er niet van dood. Ik had alles verwacht maar geen slang omdat de slangen hun winterslaap houden en pas in april tevoorschijn komen. Maar het is veel te warm voor de tijd van het jaar en ik denk dat het daar aan ligt. Uiteindelijk moet je toch altijd oppassen waar je loopt je bent in hun leefgebied! 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marianne Smets schreef:

    Hallo Yvon en Sil,
    Heel veel plezier weer in Arizona. We hopen dat jullie weer gaan geniet. We gaan jullie weer volgen. Zal op ma haar pc de blog instaleren dan kan ze je ook volgen.

    Groetjes, Marianne

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s