Door mijn rug gegaan….

Tijdens het planten van een lavendel plantje ging het mis ik kon geen kant meer op! Ik heb nog niks gedaan aan mijn tuintje en was dat ook nog niet van plan maar ik zag de lavendel en die wilde ik graag in mijn tuintje. Veel planten hebben het helaas niet gered,volgens Patty zijn ze bevroren maar ik kan zien dat ze al lang geen water meer hebben gehad. Het is sneu omdat je je best doet en in een paar maanden is er niets meer van over. Ik heb me voorgenomen niets meer te planten omdat ze toch geen water krijgen. De lavendel staat al in bloei dus daar kan ik de komende maanden van genieten.

Maar ja nu terug naar mijn rug….ik kan niet lopen zitten of slapen van de rugpijn met uitstralingen naar mijn been. Na een paar dagen afzien heb ik toch maar een aanvraag ingediend bij de reisverzekering voor toestemming om naar een dokter te gaan. Dus as maandag toch maar even naar een dokter.

Ondertussen heeft Sil hard gewerkt, de truck heeft een nieuwe  katalysator en de olie is ververst. De quad had vorig jaar een nieuwe accu gekregen maar helaas is die kapot gegaan omdat de platen droog hebben gestaan. Dus daar zit ook weer een nieuwe accu in. Alles is weer door de keuring gekomen en we hebben weer nieuwe stikkers. Ook is Sil met de Laze Dazy naar de keuring geweest dus die is ook in orde. De prachtige ATV van de Pats willen ze alweer verkopen! Ze hebben die nu 2jaar en er is amper 100 km op gereden…..ze hebben besloten om 2 quads te gaan kopen! Jammer dat ik het geld er niet voor heb anders hadden wij die graag van ze overgenomen. Toen ik vroeg waar ze dan de hond willen laten zeiden ze dat ze die op hun schoot willen nemen……we praten hier niet over een klein hondje…

Verder is het nog rustig omdat we eerst alles op orde willen hebben, en nu met mijn rug doe ik het ook rustig aan. Misschien dat ik hier naar een kraker kan gaan die mijn rug even onder handen gaat nemen…..Het weer is super! Tot nu toe iedere dag heerlijk warm 25 graden maar als de zon  weg is zakt het heel snel naar het vriespunt. Het komische is dat er al de hele week word verspelt dat het morgen gaat regenen, daar kijken ze heel erg naar uit. Bij ons in Nederland is het net andersom als het de hele week regent kijk je uit naar een beetje zon…..

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. GertJan schreef:

    Heel veel sterkte met je rug!! Staat ATV voor all terrain vehicle?

    Like

  2. Marianne schreef:

    Nou Yvon, het begint niet goed. Hopelijk kan de dokter of de kraker iets doen dat je je weer beter voelt. heel veel beterschap .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s