Dokter geweest uitslag: Piriformis Syndroom 

Ik ben vandaag bij een dokter geweest en heb een Prednison kuur van 6 dagen en spierverslappers gekregen ook stond er op het recept Lidocaine Patch dat zijn van die warmte pleisters. Bij de apotheek koste die $240! In de winkel waar ook de apotheek in is gevestigd lagen deze Lidocaine patch voor $ 10 ! Exact dezelfde! Dus ik ga voor de goedkopere omdat ik alles toch even moet voorschieten! Ook omdat ik denk dat dit van mijn eigen bijdrage af zal gaan. Een dokters consult kost hier even $ 145! Voor het Piriformis Syndroom ben ik al 6 maanden onder behandeling. In Nederland ben ik bij de therapeut geweest en was het al een heel eind weg, doordat ik 5 dagen per week ging sporten bleef het aardig weg! Alleen nu na de lange vlucht in dezelfde houding zitten en slecht slapen in verband met de jetlag kwam het in een keer terug! Alleen nu veel heftiger! Ik hoop echt dat de medicijnen gaan helpen en samen met wat rust moet het goed komen! 

Sil is de quad aan het opknappen er moet een nieuwe versnellingsbak riem op, de carburateur  opnieuw afgesteld en schoongemaakt, de olie moet ververst worden en we moeten nieuwe banden! Dan kunnen we weer vooruit!  Gelukkig doet hij dit samen met Patrick die dit meer heeft gedaan.

Het weer is verandert! Het is overdag 15 graden en afgelopen nacht heeft het gevroren! Onze waterleiding was bevroren! In de camper is het snachts ijskoud omdat we geen kachel aan laten! Dus als je er snachts uit moet om naar de wc te gaan dan stel je dat heel lang uit! En als je gaat ben je heel snel! We liggen appart van elkaar omdat ik niet in het veel te kleine bed kan slapen! Het bed is 135 breed! Terwijl we thuis een bed hebben van 180 breed! Ik heb gevraagd of Sil het bed wil veranderen in 2 eenpersoons bedden ( de ruimte is er) maar Sil wil niets aan de camper veranderen! Dus slaap ik nu op de bank waar een bed van gemaakt kan worden. In het begin lag het niet fijn maar nu heb ik een oplossing gevonden en heb Lians luchtbed erop gelegd en weet je wat? Ik slaap heerlijk! 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Fabienne en Alex schreef:

  Hee wat balen van je rug !
  Hopelijk gaat het als je rustig aan doet snel wat beter en kun je ook op de quad mee 😉.
  Dikke kus van ons 💋

  Like

 2. GertJan schreef:

  Mooi kl*te van je rug, hoop dat de medicijnen snel gaan helpen.

  Like

 3. GertJan schreef:

  Hoe is het met de rug? Hoop dat het beter gaat!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s