Rug problemen nog niet over

Helaas zijn mijn rugproblemen nog niet over ondanks de prednison en spierverslappers, wel heeft Sil de atv aangepast en blokken geplaatst om mijn voeten op te zetten en een rugsteun gemonteerd. Als ik bij Sil achterop zat had ik geen steun onder mijn voeten dus biggelde mijn benen in de lucht! En ik denk dat vorig jaar daarmee mijn problemen zijn begonnen. Uren rondrijden geen steun onder voeten en in mijn rug is niet goed geweest. Ik kwam toen ook terug in Nederland met de gedachte dat ik een slijmbeursontsteking had en kreeg daarvoor een injectie. Maar helaas had dit geen resultaat en werd ik doorgestuurd naar orthopeed voor een foto. Hernia was het niet. dus wat dan wel? Weer kreeg ik een injectie en een verwijzing naar een fysiotherapeut. Die ging meteen aan de slag en ook ik begon met fitness. Iedere dag 2.5 uur was ik bezig en ondertussen nam de therapeut me onder handen. Langzaam heel langzaam ging het beter en met een dry needle techniek moest het beter gaan. Tijdens mijn trip naar Bali had ik wel last maar met behulp van pijnstillers kon ik toch vooruit. Net voor kerstmis had ik 10 behandelingen afgerond en ik kon de hele wereld weer aan! Alleen na de lange zit in het vliegtuig met weinig slapen en jetlag werd alles te veel voor mijn rug. Pijnstillers werken 4 uur ik blijf in beweging maar alles doet zeer.

image

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. GertJan schreef:

  Dat zijn niet zo’n mooie berichten Yvon. Kun je dus ook niet echt genieten daar zoals je gewend bent. Hoop echt dat het snel beter gaat. Heel veel sterkte.

  Like

 2. Hans B schreef:

  Verveld Yvon zo’n start van jullie verblijf. Hopelijk gaat het snel beter.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henriette schreef:

  He, dat karretje doet me denken aan het Dessert Museum. Jammer voor je Yvon. De deur is weer gesloten trouwens. Geniet. X

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s