Weekend weg…

Kort filmpje van Patrick met zijn nieuwe drome

We gaan morgen een weekend weg met de atv. Ook de Pats gaan mee! Pat heeft bericht gekregen dat ze kanker vrij is dus dat is een hele opluchting! Ze moet natuurlijk onder controle blijven en voorlopig nog aan de sonde voeding maar het gaat de goede kant op!

Alles staat klaar de atv opgeladen en de caravan erachter. Sil heeft de Pats geholpen met hun atv op de aanhanger te zetten en heeft alle tanken gevuld. We gaan naar een gebied bij Florens waar we vorig jaar nog een jonge beer zagen lopen.Het is een prachtig gebied bij de Gila river.

Filmpje is van vorig jaar. Ik ga mee maar ga het heel rustig aan doen wat niet gaat doe ik ook niet. Dus blijf ik bij de campers wat ik ook niet erg vind. Ik heb een grote pan met chili con carne gemaakt voor ons allemaal. Patrick en Arlene gaan ook mee dus we zijn met 6 personen en 2 honden…

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. GertJan schreef:

  Wat een mooi filmpje zeg. Dat zijn mooie opnames met zo’n drone.

  Like

 2. Hans B schreef:

  Gaaf filmpje.
  Veel plezier het komend weekend.
  Groeten aan de Pats.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s