Leuk weekend gehad

We hebben een leuk weekend gehad het was kort maar we hebben toch een paar mooie ritten gemaakt. We vertrokken  vrijdagochtend om 9 uur we hadden afgesproken op een bepaald punt met Patrick en Arlene. Wij waren er iets eerder en moesten even wachten op ze. Daarna reden we door haar de Cochran rd een prachtig gebied ten zuiden van Florence. Km lange trails waar je je eigen kunt uitleven! We hebben een mooi groot kamp gemaakt met kampvuur. Als we allemaal onze spullen hebben klaargemaakt en de ATV’s bijgetankt gaan we een mooie rit maken. Ik zit bij Patrick omdat Arlene een migraine aanval heeft en niet meegaat. Ik heb de nodige pijnstillers ingenomen dus hopelijk gaat het goed! We rijden langs de rotsen en naar de Gila river. Pat en Patty wisselen halverwege van stuur omdat Patty niet goed bij de pendalen kan. Er moeten blokken opgezet worden. We maken er een mooie toch van! Bij de kampeerplaats aangekomen maak ik het eten klaar.Ik heb alles al thuis klaargemaakt dus hoef het alleen maar op te warmen. Chili con carne. Met als toetje eigengemaakte rijstenpudding het is heerlijk en iedereen smult. S’avonds zitten we gezellig bij het kampvuur wie doet ons wat?

De volgende dag blijft Pat en Arlene weer thuis en rijden wij Sil Patrick Patty en ik weer een mooie route, onderweg oefent Patrick met zijn nieuwe Drone Sparky….Ik ben benieuwd naar het eindresultaat waarvan jullie hieronder de film kunnen zien. Hij is nog steeds aan het oefenen en geeft mij ondertussen ook les. Deze drone maakt super mooie foto’s van hoge kwaliteit, ook de video opnames zijn prachtig. Ik heb Sil al gevraagd of we mijn verjaardag niet kunnen vervroegen……dat is een leuk cadeautje toch?

Bij terug komst heb ik een lunch op het menu staan witbrood platwalsen daarin een lapje bacon en een worstje, de boterham dicht rollen en door geklopt ei even bakken heerlijk! Vanavond staat er gehaktbrood op het menu. Meatloaf op zijn engels. Sil gaat nog met Partick rijden maar ik blijf thuis en ga even liggen. s’Avonds na het eten zitten we weer rond het kampvuur als er een motor aan komt rijden zonder licht. De jonge man is helemaal in paniek! Hij was met zijn vriendin en baby van 4 maanden bij de rivier waar ze op vrienden wachten. Die vrienden kwamen niet dus reed de jongen met zijn motor naar het begin van de weg…..helaas was het ondertussen donker geworden en zijn vrienden waren nergens te vinden. Hij wist niet meer hoe hij zijn vriendin en baby moest terug vinden in het donker! Patrick en Sil zijn meegereden en hebben hem geholpen. Patrick heeft een super zaklantaarn waarmee hij het hele bos in daglicht kan zetten dus ze hadden de vriendin zo gevonden. Daar stond ook de truck van de jongen en toen hij zijn motor en spullen had ingeladen zijn ze onder begeleiding van Sil en Patrick op de goede weg gestuurd.

De afspraak was dat we vanmorgen weer zouden gaan rijden maar als Pat bij ons aan de deur komt voel ik het al aankomen…. Ze zegt dat ze zich niet goed voelt en dat Patty pijn in haar knie heeft.Ik vraag of ze naar huis wil en dat beaamd ze…. ik zeg oke dan gaan we naar huis. Ik zeg tegen haar dat ze dat wel tegen Patrick moet vertellen en dat doet ze ook. Ik ben bang dat het allemaal veel te vroeg is geweest na alle bestralingen en chemo kuren. Alles heeft tijd nodig! Arlene oppert dat ze toch zeker alleen op pad kunnen gaan maar ik zeg samen uit samen thuis. Dus pakken we alles weer in en rijden naar huis. We hadden er alles aan gedaan om het ze zo confortamelijk te maken ( eten was klaar tv geïnstalleerd enz enz ) Ik zie aan Patrick zijn gezicht dat hij niet blij is maar dat zijn wij ook niet maar het zij zo. Volgende week zien we wel verder.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. GertJan schreef:

    Weer een mooi drone filmpje!!

    Like

  2. Fabienne en Alex schreef:

    Hahahaha ik denk dat ons pap het niet erg vind om je verjaardag te vervroegen …… Een drone vind ie zelf ook top ! 😂😂😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s