Geen nieuwe luifel meer nodig….

Omdat vorig jaar onze parasol letterlijk en figuurlijk de lucht in ging en onherstelbaar beschadigde dus niet meer te gebruiken liepen we te denken over het aanschaffen van een nieuwe luifel. Deze zijn nogal prijzig dus ik was aan het denken voor een iets makkelijkere oplossing. Ook omdat de wind ( winddevils worden ze genoemd) hier in een keer komen zelfs bij windstil weer is een parasol ook geen optie gezien onze ervaring.

Nu hebben we dus een andere oplossing gevonden de wind kan er door heen en het blokt de zon. We zijn er nog aan bezig en Sil kennende met zijn Convoi ervaringen moet het wel stevig vast zitten. Eerst had hij er touwen aan zitten om het te spannen en het leek op een spinnenweb…..Helaas gaat touw niet lang mee omdat de zon het touw oplost.Hoe dik het ook is. Dus nu staaldraad gebruikt! We hebben de gegavaniseerde palen in emmers met beton gezet. Ze kunnen niet in de grond omdat als we weg gaan met de camper dan moet het makkelijk af te breken zijn. 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. GertJan schreef:

    Wat een slimme en praktische oplossing. Jullie kennende gaat er ook nog wel een mooi iets om de emmers gemaakt worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s