Gelukkig was een oplossing naderbij….

Door alle commotie van de laatste week was er eindelijk een appartement gevonden waar mijn ouders graag naar toe gingen dus zou je zeggen iedereen blij wij ook blij maar niks was minder waar dan dit. Ze hadden een appartement in een verzorgingshuis vlakbij de plaats waar mijn moeder geboren is dus de omgeving is haar bekent. Ze keken uit op een plein en winkelstraat en het was op de tweede verdieping.Mijn zussen gingen op onderzoek en accepteerde in overleg met mijn ouders het appartement. De papieren zouden in orde gemaakt worden dus mijn zussen gingen verder alles regelen. Mijn vader kon tijdelijk bij mijn moeder in het zorghotel opgevangen worden tot het appartement klaar was. Vandaag gingen mijn zus en nicht naar het verzorgingshuis om de papieren af te geven en het huur contact te tekenen…..Wat schets de verbazing van iedereen? Het appartement dat ze zouden krijgen was al aan iemand anders gegeven en ze hadden alleen nog een appartement met uitzicht op een kerkhof…… Mijn moeder die als de dood is om te overlijden zou dus de hele dag uitkijken op iets waar ze zou komen te liggen…..ik weet het niet maar ik vermoed dat mijn zus razend is geweest….ze zal dat nooit laten merken (net als ik) maar toch. Dit word het dus niet dus we zijn bij af. Wel is er een tijdelijke opvang voor hun beide in een ander verzorgingshuis en we hopen echt dat ze daar kunnen blijven.En niet dat er word gesold met 2 hoogbejaarden mensen.

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marina schreef:

  Wat een ….streek !! Afspraak is toch afspraak….hoop dat ze samen dan in het andere verzorgings huis mogen blijven….

  Like

 2. spikepaco schreef:

  Wat een ….streek !! Afspraak is toch afspraak? Hoop dat ze samen in het andere verzorgings huis mogen blijven en nog wat kunnen genieten…

  Like

 3. GertJan schreef:

  Dit is toch allemaal niet normaal meer. Waar is iedereen toch mee bezig, waar ligt dit allemaal aan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s