Gasten gearriveerd

Onze gasten zijn ondertussen gearriveerd, Wil heeft haar intrek genomen in de caravan die ik helemaal opgeknapt hebt en Hans en Hinke hebben met hun camper ook hun plekje weer ingenomen. Iedereen heeft het weer naar hun zin en daar werkt de zon ook aan mee natuurlijk. Overdag is het rond de 21 graden maar er staat een flinke wind. Vanavond hebben we samen gegeten en morgen vertrekken we naar de camping Gilbert Ray om daar een of 2 overnachtingen te doen. Daarna rijden we naar het Organ Pipe Cactus National Park https://www.nps.gov/orpi/index.htm

Dit park hebben wij nog niet bezocht en ook de rest niet dus daar gaan we eerst naar toe. Het park ligt vlakbij de grens met Mexico dus we zullen de nodige controles hebben onderweg. Daarna rijden we door naar Yuma waar we een paar dagen gaan vertoeven.We willen daar gaan rijden met de quad en gaan wandelen door een canyon. We zien het wel.

map

Ik zal in ieder geval niet mee gaan lopen omdat het nog steeds niet goed gaat. Ik ben ondertussen wel naar een chiropractor geweest maar deze man heeft niets voor me kunnen doen na 3 behandelingen ben ik nog steeds niks wijzer geworden maar ik heb het toch geprobeerd. Ook heb ik een nieuw matras op mijn bed in de hoop dat het beter gaan maar tot nu toe merk ik niks, ik zal toch moeten wachten tot ik weer thuis ben.

Mijn ouders hebben ondertussen een appartement toegewezen gekregen en zijn deze dagen verhuist. Ik heb allerlei filmpjes gekregen van mijn zus en het ziet er goed uit. Ik hoop dat ze hier de laatste jaren nog rustig kunnen wonen.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. GertJan schreef:

  Een park dat jullie niet hebben bezocht, kan eigenlijk toch niet!! Fijn dat het met je ouders geregeld is. Minder dat het met jou nog niet goed gaat, sterkte en beterschap!!

  Like

  1. Joop Sprenger schreef:

   Weer een klein Hollands feestje in de woestijn. Keep doing all what makes life fun under the Arizona sun! Groeten van Joop en Ine.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s