Organ pipe national momument

Vanmorgen zijn we dus naar het Organ pipe park geweest .Sil bleef bij de campers omdat er toch veel illegalen zouden rondlopen wat natuurlijk best mogelijk is omdat we amper 5 km van de grens zitten. De border controle die hier rondrijd komen af en toe kijken hoe het gaat. Ze zijn aardig. We gaan dus met Hinke Wil ikzelf en Hans die mag in de bak van de truck….er zijn maar 3 zitplaatsen voor in de truck maar Hans vind het niet erg om in de bak te zitten. Het weer is prima ongeveer 29 graden morgen zijn de verwachtingen 33 graden…..Aangekomen bij het park gaan we eerst naar het visitor centrum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s