Palm Canyon

We zijn gearriveerd bij de Palm Canyon. Deze canyon ligt op de weg tussen Quartzsite en Yuma. Het is een prachtig gebied waar we op BLM grond staan. Morgen gaan Hans Hinke Wil en Sil de hike door de canyon doen, volgens de beschrijving staan er in de canyon palmbomen. Ik ga niet mee omdat ik dat niet red. Gisteren zijn we in Yuma naar een markt geweest en heb ik de hele dag gelopen omdat ik ook graag naar deze markten ga maar helaas moet ik het dan nachts ontgelden en kan ik niet slapen van de pijn. Dus de komende dagen rustig aan maar weer.

Langs deze weg zijn grote kampeerplaatsen waar je heerlijk kunt staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s