Afscheid van Hans en Hinke

We hebben afscheid genomen van elkaar, we zouden naar Joshua Tree national park gaan maar de bloemen staan nog niet in bloei dus dat heeft nog geen zin. Hans en Hinke rijden naar Lake Havasu en wij naar Florens om daar een paar dagen in de desert te gaan kamperen en rondrijden met de quad. Het weer is nog te koud voor de cactus bloemen en er is niet genoeg water gevallen. We rijden in een ruk naar de andere kant van Phoenix en komen nog net voor het donker aan. We hebben een rustige plek gevonden al word dit niet de plaats waar we willen gaan staan het is te dicht bij de weg. Vanmorgen gaan Wil en ik een ochtend wandeling maken naar de rotsblokken en doen een interview ……Interview Wil

We g rijden al vast naar een grotere open plek waar we met gemak met onze spannen kunnen staan 2 caravans en een camper. Patrick en zijn buurvrouw Arlene komen enkele uren later en na de lunch gaan ze rijden. Wil en ik blijven bij de caravans. Het is en blijft een prachtige omgeving!

img_5999img_6003img_6029img_6037

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s