UTV en ATV rijden…

De volgende dag verplaatsen we ons en rond half 11 arriveert Patrick en Arlene.We zetten de camper en de caravans rond een kampvuur. Stoeltjes worden uitgeladen en hout gesprokkeld. Sil Partick en Arlene gaan na de lunch eerst een rit maken terwijl Wil en ik bij de camper blijven. Na het avond eten word het kampvuur aangestoken en zoals Sil alleen maar kan een GROOT kampvuur! We zitten nog de hele avond buiten tot het vuur langzaam uit gaat en het te koud word.

DCIM/100MEDIA/DJI_0299.JPG
De volgende dag gaan wederom Sil Patrick met Arlene een ochtend rit maken. Wil kan alleen maar bij Patrick op de side by side zitten en niet achterop de quad. Dus moeten we even wachten omdat Arlene na de lunch naar huis gaat. Arlene is een 74 jarige buurvrouw van Partick die het heel leuk vind om af en toe mee te gaan. Ze is een nog heel fief en pittig vrouwtje.

IMG_6150

 

Na de lunch en Arlene uitgezwaaid te hebben is het Wil haar beurt om mee te gaan. Ik blijf bij de camper en bereid het eten voor. Na enkele uren komen ze terug en ik zie aan Wil haar gezicht dat ze het geweldig vond! Ze heeft genoten!Na het diner word weer een kampvuur aangemaakt en Patrick zorgt voor de country muziek op de achtergrond…

IMG_6123IMG_6144IMG_6151.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s