Helaas alweer 3 weken om..

Helaas zijn de 3 weken al weer om en is Wil zich aan het klaar maken voor haar trip naar huis. We hebben de tickets al uitgeprint en morgenvroeg brengen we Wil naar het vliegveld. Ze heeft het weer erg naar haar zin gehad en roept dat ze volgend jaar terug komt maar nu met een eigen (gehuurde) camper Ik ben benieuwd.

IMG_6227IMG_6179

Gisteren toch nog even naar het Desert Museum geweest waar het gezellig druk was eigenlijk iets te druk ivm de paasvakantie van de jeugd. Het lopen gaat nog steeds niet zo best en we konden geen schootmobil huren dus hebben we maar een klein gedeelte gezien. Ook is het de laatste dagen veel warmer geworden en de temperatuur gaat richting 30 graden. Niet leuk om met die temperatuur door de Desert te lopen. Ook de slangen komen nu tevoorschijn dus dat is dubbel oppassen….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s