Mieke is gearriveerd

Mieke is gearriveerd in Phoenix ze heeft een goede vlucht gehad met 9 stoelen voor haar zelf dus benen omhoog! Ik stond haar op te wachten en voor we het wisten zaten we weer in de camper bij Sil.

We hadden op de weg naar Phoenix eerst nog een nieuw matras gekocht bij Ikea…. het vorige matras was te zacht en daar had ik geen ondersteuning van dus teruggestuurd en nu een springveren matras van Ikea. Het is zo makkelijk hier je mag een matras 3 maanden uitproberen en is het niks dan stuur je het terug zelfs Ikea heeft een omruilgarantie van 365 dagen!

Dus de koffer van Mieke op het bed gelegd en op naar een camping. Dit is een resort niet de camping waar wij graag op staan maar voor 2 dagen om Mieke even bij te laten komen is dit oké, er is een mooi zwembad bij dus vanmiddag gaan we zwemmen. De eerste nacht is altijd een probleem omdat je dan om 4 uur klaar wakker bent. We staan op tijd op en Sil gaat weer aan de slag met onze watertank die er vies water uitgooit. We gebruiken deze tank bijna nooit omdat we als we bij de Pats staan we rechtstreeks op de waterleiding zijn aangesloten. Nu proberen we de tank eerst goed door te spoelen en gooien er vanavond schoonmaakazijn in. Als we dan morgen gaan rijden dan schommelt het water door de tank en hopelijk word die dan schoongespoeld.

Temperatuur vandaag 32 graden

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ineke schreef:

  Wow! Ik had wel aan je gedacht vandaag, veel plezier!

  Geliked door 1 persoon

 2. Carla schreef:

  Je loopt er echt te glunderen. Het genieten kan beginnen

  Geliked door 1 persoon

 3. Joop schreef:

  Yvon, bedankt voor je update, verstandig om een harder matras aan te schaffen, altijd beter voor je rug. Hoe gaat het daar mee? Fijn dat jullie er klaar voor zijn om de prachtige tocht te beginnen, wij hebben ook enorm genoten van deze route weet je nog! Mijn herinneringen zijn talrijk en bepalen nu voor een groot gedeelte mijn levens geluk. Geniet van alles, met lieve groeten voor jullie drieen.joop

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s