Even rust …..

We staan dus een paar dagen op een resort om Mieke de nodige rust te geven. Er is een mooi zwembad waar we heerlijk gebruik van maken. Het is warm dus beide airco’s draaien volop om de camper koel te houden. We geven Mieke opdracht om veel water te drinken om uitdroging te voorkomen. Arizona heeft een droge hitte waar het vochtigheidsgehalte heel laag is. De supermarkt is om de hoek dus vlakbij. Op dit resort staan 850 huisjes en tussen de huisjes zijn ruimtes voor campers en 5 th Wheel. Het is een resort van het luxere soort met een ballroom bibliotheek kaart room, een recreatie ruimte waar je kunt klussen en er staan ook naaimachines. Er is ook een wasserette.

Vanmorgen zijn we vertrokken van de camping en rijden eerst naar Camping World om een onderdeel te halen van de pomp maar helaas die hebben ze niet. Ik laat Mieke even de verschillende rv’s ( recreational vehicles) zien we lopen van caravan naar een 5 th wheel en naar verschillende campers. Mieke kijkt haar ogen uit! Ze weet niet wat ze ziet! 😂Hier koop je heel iets anders als een caravan of camper als in Nederland…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s