Payson AZ

We staan op een camping in Payson en langzaam komt Mieke over de jetlag heen. Het duurt altijd een paar dagen voor je weer in je normale ritme bent. De camping is een camping van Passport America, we zijn hier lid van en als je lid bent krijg je 50% korting op de campings die bij ze zijn aangesloten. Bij 2 campings heb je het lidmaatschapsgeld van 44$ er al uit. Bij deze camping is een BBQ een vuurpit en picknick tafel. We merken dat het een stukje koeler is maar we zitten ook op 1000 meter. Weer spoelen we onze watertank omdat er nog steeds algen in zitten.

We vertrekken vroeg en gaan eerst op zoek naar een onderdeel van de pomp en meteen door naar de Walmart. Daar kijkt Mieke haar ogen uit! We halen onze boodschappen en meteen 2 grote flessen gloor voor in de watertank.

Mieke had van haar dochter een reisdagboekje gekregen om alles op te schrijven maar Mieke en ik waren al tot de oplossing gekomen om op de eerste bladzijde te schrijven: lees de blog ….. klaarπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s