Van Payson naar Cameron…..

We rijden binnendoor via Flagstaff. Deze stad staat bekent om 2 dingen route 66 en het is een wintersportplaats . Veel motels en hotels ook voor de motorrijders zijn er speciale motels. Op de bergtoppen ligt nog sneeuw. Het weer is gelukkig iets koeler als in Phoenix. Ik wil eerst naar de camping van Sunset Crater national monument maar deze camping is nog gesloten. Hij gaat pas in mei open. We besluiten om door te rijden richting Page. Halverwege ligt Cameron met de Indian Trading post en daar maken we een stop. We besluiten om op de camping te gaan staan en in het restaurant een specialiteit te gaan eten! Ja Joop we hebben een Navajo taco op! Die is nog steeds zo groot en lekker . We hebben Lisa herdacht❤️…..

Op de camping zijn we aan de slag gegaan met wederom de watertank! We hadden in Payson er 8 liter gloor ingegooid en nu gaan we die gaan spoelen. Het resultaat? Onze tank is gelukkig weer helemaal schoon geen algen meer te zien! We spoelen de tank nog een paar keer na met schoon water tot het helder is en geen gloor smaak meer heeft. Gelukkig de gloor heeft zijn werk gedaan! We hoeven nu geen campings meer te pakken en kunnen vrij gaan staan.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Joop schreef:

    He Mieke, dat is nog eens een taco, ik weet nog de laatste keer dat wij er gegeten hebben kregen we doggybags mee wat voor de twee volgende dagen voldoende was, Wat een land he, groot, groter groots, echt overtreffende trap. Geniet ervan! Liefs Joop

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s