Gauldings Campground

De rit naar Monument Valley verloopt goed en Mieke is verbaast over de verscheidenheid van uitzichten, zo zit je te kijken naar verre uitzichten en 2 minuten later rijd je door een prachtige rotspartij. Door de zandheuvels en dan in een keer begroeid met struiken en boompjes. Het is een 3 uur durende trip van Page naar Monument Valley. Afgelopen nacht hebben we bij de Walmart overnacht en nu staan we op een prachtige camping tussen de rotsen in. We gaan eerst ons inschrijven in de camping om zeker te zijn van een plekje.Eigenlijk niet nodig omdat het hoogseizoen nog niet begonnen is.De camping is duur maar je staat ook prachtig. We gaan eerst even naar het  Visitor Centrum en zien al veel moois. We hebben een tour geboekt voor Mieke omdat wij die al 2x gezien hebben gaat ze deze alleen maken. Helaas had ze zich vanmorgen verslapen en was het even een gekkenhuis. Sil vloog naar de receptie om te zeggen dat Mieke eraan kwam. We hadden de tijd verkeerd ingesteld! De Indianen doen niet aan de zomertijd dus was het een uur later! Mieke had 5 minuten om zich aan te kleden en te rennen naar de raceptie! Op dit moment is ze nog niet terug dus we moeten haar verhaal en foto’s nog even afwachten. Hieronder 2 filmpjes een van Horshoe bend en de ander van Monument Valley.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s