Mieke bont blauw en rood….

Mieke komt bont en blauw weer terug het was een de luxe tour maar dat was niet aan de stoeltjes in de Jeep te merken! Ze werd van links naar rechts gegooid en in de tussentijd probeerde ze ook nog foto’s te maken ! Maar dat mocht de pret niet drukken ze heeft een super fijne dag gehad! Veel gezien en door een onverstaanbare gids veel informatie gehad……DSC_0258_2.JPG

Utah_AFP.jpgHelaas hebben we afgelopen nacht en vandaag een sterke wind die het niet zo makkelijk maken om op de weg te blijven. Een van onze stoeltjes is weggewaaid en verdwenen. Sil is nachts nog op zoek geweest maar heeft niks terug gevonden. Op de camping hebben we nog een paar huishoudelijke taken volbracht zoals de was gedraaid en vanmorgen alles afgestoft omdat alles onder het rode zand zat. Hieronder nog een paar foto’s van Mieke die ze tijdens haar de luxe tour heeft gemaakt……DSC_0233_2.JPG

DSC_0253_2DSC_0257_2DSC_0258_2DSC_0304DSC_0285

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s