De Arches National Park.

We hebben afgelopen nacht letterlijk en figuurlijk moeten schuilen voor de harde wind. Fikse zandstormen teisterde de camper. Helaas konden we alleen op een camping terecht in de hogere prijsklasse. Alles zit op dit moment vol omdat het hoogseizoen is in Moab. Hoogseizoen betekend dat er heel veel off the road rijders zijn. Motors , Jeeps en UTV . We zien geen quads meer misschien leveren de UTVs meer huurpenningen op….

Vandaag gaan we op Sand Flats Recration een prachtige plek voor 15$ ! We staan 15 min van het stadje. We gaan eerst naar de Arches National Park, eerst staan we in een lange rij voor de ingang en we twijfelen of we wel zouden gaan maar we gaan toch. Het weer is perfect niet te warm en niet te koud. Af en toe zelfs iets te koud afgelopen nacht heeft het gevroren. We rijden op ons gemak door het park en gelukkig kunnen we overal met de camper parkeren. Mieke kijkt haar ogen weer uit en zegt tegen ons dat alles zo onwerkelijk is dat ze het niet kan onthouden….ik zeg haar dat het meeste weer terug komt als ze de foto’s en filmpjes terug ziet. Er komt de laatste dagen teveel mooie dingen binnen en ze heeft nog het een en ander tegoed….helaas heb ik de foto’s al van mijn telefoon gehaald dus kan ik ze nu niet op de blog zetten…..maar de mensen die fb hebben kunnen daar een paar foto zien. Het was weer een onvergetelijke dag weer een dag met een gouden randje .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s