Bryce Canyon National Park

Gisterenavond aangekomen op een mooie plek 1 mijl vanaf de ingang en 200meter vanaf de shuttle die we morgen gaan nemen. Capitol Reef was ook wederom geweldig! Mieke is alles van de eerste week al weer vergeten omdat ze zoveel indrukken binnen krijgt. Ik heb gezegd dat dat wel terug komt en zeker als ze de foto’s en video’s ziet. We kunnen gelukkig nog even buiten zitten alhoewel de wind ons af en toe parten speelt. Het is koud maar in het zonnetje en uit de wind gaat het wel. Maar dan als we vanmorgen wakker worden schrikken we ons kapot als er buiten een sneeuwbui aan de gang is, Mieke niet helemaal wakker en geen oren in en bril op snapt niet wat er loos isπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ we moeten zien dat we op de harde weg komen anders sneeuwen we in. We rijden naar de shuttle en maken daar ons ontbijt klaar. We besluiten ondanks de snijdende wind de shuttle te nemen en Mieke iets van Bryce te laten zien, Het is geweldig mooi met die sneeuw maar de wind jaagt iedereen weg dit is echt geen doen. We kijken toch een paar mooie uitzichten en gaan terug naar de camper. Het is nog vroeg dus we rijden meteen door naar Zion National Park

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marianne Engelen schreef:

    Ik moest even slikken bij die foto van Inspiration Point (klopt dat?) want daar hebben we in 2010 de as van mijn schoonmoeder uitgestrooid bij zonsopkomst.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s