Sneeuw….

Als we dichterbij en hoger bij de Grand Canyon komen verandert langzaam het weer en zien we donkere wolken aankomen. Tegen de tijd dat we de camper op de parkeerplaats hebben gezet en de shuttle hebben genomen begint het langzaam te sneeuwen. Welliswaar natte sneeuw maar toch….Mieke heeft 5 lagen kleren aan! Te beginnen met een mempje shirtje trui jasje en Sil zijn warme spijker jasje. Sil en ik hebben allebei onze winterjassen tevoorschijn gehaald die ver weg onder het bed lagen en al weer ingepakt waren voor als we op 4 juli naar huis gaan. Dus toch maar even aangetrokken.

IMG_7313.JPG

IMG_2935IMG_2924IMG_2925IMG_7372

We lopen een stuk over de Rim en we vinden het jammer dat Mieke niet meer kan zien van de Grand Canyon al heeft het wel iets om de wolken tussen de bergen te zien. Normaal is het heel helder en kun je bijna de noord kant zien. We pakken ook de rode shuttle waar je iedere keer op en af kunt stappen. Maar het is koud en de wind is af en toe heftig maar toch halen we het eindpunt Hermits point. We zijn blij als we weer in de bus zitten waar het lekker warm is en we houden het voor gezien. We rijden terug naar Flagstaff waar we helaas niet bij de Walmart kunnen staan, het is verboden om te overnachten dus rijden we naar de Cracker Barrel waar we wel kunnen staan…

IMG_7329IMG_7368

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s