Sedona….

We zijn vroeg in Sedona dus we kunnen de camper makkelijk parkeren er is nog plaats genoeg als je over een uur komt lukt het niet meer. We wandelen op ons gemak de winkelstraat door en bezoeken af en toe een winkeltje, uiteindelijk scoren we een paar t-shirts (die hadden we nog geen). Sedona is een spiritueel stadje en ligt prachtig tussen de rode rotsen. Je kunt hier Jeep tours doen en ATV rijden. Overal zie je galerieën met mooie kunst objecten.

Tegen de middag rijden we verder en gaan we voor de verandering naar een camping. We moeten de was doen en alles moet even schoongemaakt worden….ook de huishoudelijke taken blijven hetzelfde. Als je 2 medereizigers hebt die iedere avond pel-pinda’s eten dan weet je het wel….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s