Desert Museum 

We zijn in het Desert Museum geweest en zoals iedere keer vind ik zelf het heel leuk om dit museum te bezoeken, en nu dan samen met Mieke. Nu krijgt ze een idee om te zien wat er loopt kruipt glijd en vliegt in de desert van Arizona. En dat is nogal wat, we zijn bij de afd slangen geweest en ze heeft nu gezien dat je deze niet of bijna niet ziet in verband met hun schutkleuren. Ze is nu iets voorzichtiger om lukraak tussen de struiken door te lopen om een bloem te fotograferen….Ik kan wel waarschuwen maar ik denk dat je eerst je eerste slang moet tegenkomen voor je echt voorzichtig word. We zijn ook in hun gebied dus de kans is groot dat je ze tegenkomt……zelf hebben we ze al regelmatig gezien dus we zijn er op verdacht en altijd op onze hoede, maar iemand die voor het eerst hier komt en in Nederland nergens voor hoeft op te passen als je buiten loopt moet het leren waakzaam te zijn. Misschien zie je ze 3 weken helemaal niet maar je weet het nooit…..

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marianne Engelen schreef:

    Jeetje ja die slangen… Toen wij voor het eerst in Amerika rond reisden, was ik ook zo stom om met mijn blote voeten in sandaaltjes zomaar de berm in te schieten voor een paar foto’s. Ik zag iets vreemds liggen. Bleek een afgestroopte slangenhuid te zijn. Toen schrok ik me de tandjes. Nooit meer gedaan!

    Jammer dat het er weer bijna op zit he? Geniet nog maar even!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s