Desert Museum

Voor degene die niet weten wat voor museum dit nu is even een uitleg…Het Desert museum is een open museum en maakt gebruik van de omgeving dus veel speelt zich af buiten in de woestijn. Een paar dingen zijn binnen zoals de teraniums waar de slangen schorpioenen en spinnen in zitten. img_7430

Ik heb geluk dat ik een scooter te pakken kan krijgen dus dit gaat een stuk makkelijker, we zijn er al vroeg en gaan eerst de Desert loop doen dat is het gedeelte wat door de woestijn gaat en straks als het te heet word niet aanbevolen word om dan te bekijken. Mieke wil graag de cayote en de beer zien….oke de coyote ligt te slapen en weigert op te staan, (zou ik ook niet doen) hij ligt heerlijk in de schaduw van een boom. En dan de beer…..die was net weer terug in zijn kooi gegaan….we hoorde hem spelen met een emmer maar zagen hem dus niet. Jammer maar is niet anders. Wel zien we de havalina’s ze lijken op wilde zwijnen maar zijn het niet.

img_7425

img_7427

Hieronder filmpjes die we gemaakt hebben.

mountain leeuw.

Ratelslangen

Ratelslang

IMG_7515.png

Even een relax momentje….

En exstra oren gekregen ……

DSC_0216_2DSC_0218_2

We nemen even een korte pause voor een heerlijke kop koffie en een muffin en gaan weer verder naar de cactus tuin waar op dit moment bij sommige de mooiste bloemen in zitten. Ook brengen we een bezoek aan de hummingbirds (kolibri) maar we zien er maar een paar terwijl er een heleboel in horen te zitten. Ze zijn ook met vakantie denken we….

IMG_7551

Na een paar uur komt Sil ons weer ophalen met de truck, hij was niet meegegaan naar het museum maar had ons deze morgen af gezet met de camper. Terwijl wij ons vermaakten heeft hij de camper weer op zijn plaats gezet en de caravan voor Mieke in orde gemaakt. DSC_0272_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s