En natuurlijk de Quilt-store…

387039_10151152632587845_1962606242_n.jpg

We hebben een dagje uitgetrokken voor de boodschappen maar ook om 2 Quilting winkels te bezoeken. Mieke heeft als grote hobby (buiten reizen) het maken van prachtige Quilts. En in het oorspronkele land van de Quilts mag een bezoek aan deze winkels niet ontbreken. In de eerste winkel kijken we onze ogen al uit en ik zeker omdat er voor mij een wereld open gaat….Nooit geweten dat er zoveel mooie quiltstoffen zijn.

10898253_10153073746562845_1956459173272379137_n.jpg

Ook Mieke kijkt haar ogen uit omdat de prijzen hier toch een stukje lager liggen als in Nederland ze zegt dat ze er hebberig van word……Oke Mieke maar je mag niet meer als 23 kg mee terug nemen anders word het nog te duur haha

imagesimages-1e5872907b9a006e3da8fc39808750942

Er is net een klas aan de gang en op de grond zien we 2 vrouwen een moeder en haar dochter, De moeder leert haar dochter hoe ze moet quilten met de hand. De dochter verteld dat ze aan de andere kant van de USA woont en 2 x per jaar haar moeder bezoekt. En dan wil ze zoveel mogelijk tijd met haar besteden dus ook tijdens het quilten.

Er zijn twee manieren om deze hobby te doen en dat is op de naaimachine of met de hand. Mieke maakt ze met de hand wat een tijdrovend karwij is. In een quilt zit heel veel stof en tijd dus zijn ze eigenlijk onbetaalbaar. Na de eerste winkel rijden we naar de tweede die nog groter en uitgebreider is! Mieke weet niet meer waar ze moet kijken en struint de hele winkel 4  keer af…..Ze koopt een paar spulletjes plus een pakketje compleet met Arizona motief en stofjes. Die gaat ze voor ons maken een Arizona zonsondergang. Ook zien we onderzettertjes voor glazen met een cactus erop.Mieke vraagt of ze foto’s mag maken en dat mag dus ze gaat aan de gang. images-2

IMG_7603

Na de quilt winkels rijden we naar de Walmart om boodschappen te doen. Omdat het 32 graden is en de komende weken en maanden alleen maar warmer word nemen we altijd een grote koelbox mee. Daar gaan al de producten is die koel moeten blijven, bij de uitgang van de winkel liggen in een koeling hele grote zakken met ijsblokjes die kosten 2$. Je pakt dan zo’n zak en leegt de zak met ijsblokjes in je koelbox zo blijft alles heerlijk koud.

IMG_7605

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s