Het is stil….

Tja het is stil zonder visite…..we zijn weer in onze normale ritme aangeland en doen weer de kleine dingen die we denken te moeten doen. Omdat niks moet en alles mag….maar toch zijn we al weer aan onze laatste 2 maanden aangeland. Mijn rug / been is gelukkig een heel stuk beter en hopelijk blijft dat ook zo omdat het me de vervelendste 4 maanden heeft gekost. Ik heb dikwijls gedacht ik ga naar huis maar dan had ik thuis ook met dezelfde pijn gezeten dus dat schiet niet op. Dus hopelijk blijft de pijn nu weg en komt nooit meer terug!

Sil is al weer bezig geweest met kleine klusjes voor de Pats en ik rommel wat rond in mijn tuintje. Ik heb de tuin van de Pats opgeruimd zodat die er ook weer mooi bij ligt. De laatste dagen is er een storm over gegaan en zakte de temperatuur naar 21 graden voor ons gevoel was het koud! Een storm betekent hier heel veel wind 10 druppels regen en een lagere temperatuur. Omdat we het komende weekent weer gaan kamperen met Patrick en Arleen hebben we vandaag alles al klaargezet. Ik had geen zin om in de hitte de caravan in te laden dus dat is gedaan. Wij vertrekken morgen al en de rest komt vrijdagmiddag. We gaan nu naar een voor ons onbekend gebied nu ten zuiden van Tucson. Normaal rijden we in de buurt van Phoenix / Florence. Dus nu de hele andere kant op. Ben benieuwd. Het weekend word het warm dus we moeten de generator gebruiken om de airco te laten werken in de caravan.

1212.jpeg

1313.jpeg

Zoals jullie kunnen zien word het warm en gaat de temperatuur naar de 40 graden. Daarbij zakt ook de vochtigheid en daar hebben we het meeste last van. Droge ogen en huid. Smeren smeren en nog eens smeren helpt niet echt maar je kunt verder niet veel. Ik kan niet op teenslippers lopen omdat dan de huid van mijn voeten helemaal openspringt en er veel pijnlijke kloven komen. Dus schoenen en sokken aan en mijn voeten insmeren. Wel zijn er in het midden van Amerika veel waarschuwingen voor tornado’s maar zoals jullie op het onderste kaartje zien zitten we daar ver vanaf. Het is zelden dat er een tornado in Arizona komt wel hebben we veel last van de zogenaamde wind devils. van hele kleintjes tot hele grote die dan je luifel of parasol meeneemt….

Unknown.jpegUnknown-1.jpegĀ Unknown-2.jpeg1414.jpeg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s