Heerlijk weekend…

Doordat we op 1500 meter zitten hebben we minder last van de hitte, zelfs zo dat we de eerste avond de kachel aan hebben gehad en een extra deken nodig hadden. Zo gauw als de zon op komt zo snel gaat de temperatuur de hoogte in, vandaag was het 33 graden maar door de wind voelt het goed. Vanmorgen een lange rit gemaakt van een paar uur en we zagen herten wilde kalkoenen en koeien ….heel veel koeien. Na de lunch weer een mooie rit maar nu alleen de koeien gezien. Empire Ranch was in het jaar 1700 zo groot tot Oklahoma toe! Nu is er nog een klein stukje over en dat is door BLM gekocht. Het is nog steeds een zogenaamde Working Ranch….dus met de koeien die hier leven als God in Frankrijk! Geen stallen maar de vrijheid om te gaan staan waar ze willen. Natuurlijk sneuvelt er af en toe een door een slangenbeet of een moeilijke geboorte maar over het algemeen zien ze er heel goed uit. Veel mensen uit de omgeving gaan hier graag Kamperen en rijden met de quad of UTV. Je mag niet harder als 25 mijl per uur dus voor motorcrossers geen optie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s