Ons Rondje Arizona de komende weken…

kaart.jpeg

Om de hitte te ontwijken gaan we richting het noorden van Arizona.In Flagstaff is de Overland Expo waar we met Arleen en Patrick heen gaan. We gaan op vrijdag naar de Expo en daarna heerlijk quad rijden in de bossen van Munds park. Het is daar hoger gelegen dus aanzienlijk koeler dan nu in Tucson. Gisteren hadden we 43 graden! Na Zondag heb ik een camping gereserveerd voor 4 dagen Lynx Lake Campground Daarna gaan we 2 dagen naar het Watson Lake nu gaan we vrij staan bij het Lake.

Hierna heb ik voor 7 dagen een plaats gereserveerd op het Hilltop Campground we staan op deze campings met onze senioren kaart voor 50% korting. Hierna rijden we door naar de  Senator Highway Campground waar we een paar dagen blijven staan. Dan rijden we door over de 260 van Camp Verde naar Springerville. Deze weg gaat langs de Mogollon Rim.   De afgelopen jaren zijn we favoriet van deze Rim. Hij ligt hoog en de campings zijn pareltjes! Meestal de weekendes vol maar ik probeer te reserveren.

Na de rim rijden we naar Greer er zijn een paar campings daar en we weten nog niet welke we gaan nemen dus dat is voor latere zorg. Hoogswaarschijnlijk gaan we vrij staan ik heb al een paar plekjes gevonden waar we gratis kunnen staan. Naamloos.jpeg

Na Greer rijden we over de 191 weer richting het zuiden naar Indian Bread Rocks Bowie waar we ook op een mooie plek zullen staan. Zoals jullie zien gaat ook deze trip mooi worden. We nemen de camper en de truck met quad mee zodat we de luxe met het gemak kunnen combineren……

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marina Aben schreef:

    Leuk! Geniet er nog van!

    Like

  2. kuipertjeusa schreef:

    Veel plezier, ik lees weer mee😄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s