Nog steeds niet alle filmpjes klaar..

Deze film heb ik gemaakt van de route Hanksville Utah via Capitol Reef over de 12 naar Bryce National Park. Een prachtige mooie weg waar je zelfs op een gegeven moment over de Rim rijd met links en rachts van je steile afgronden waren! Maar de uitzichten waren adembenemend! Wij hebben met ons drieën zitten genieten van deze prachtige route! Boven op de Rim rijd je op 3000 meter zodoende lag er ook nog sneeuw op sommige plaatsen. Zoals ik al schrijf loop ik iets achter met het plaatsen van de filmpjes, maar ikzelf geniet nog het meest van het in elkaar zetten van de opnames. Ik zie alles weer terug en eigenlijk als je weer op je oude stekkie bent dan realiseer je pas hoe mooi het is geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s