Even bij Mc Donald…..

We zijn even bij Mc Donald om de post door te nemen en berichtjes te lezen. We hebben heel beperkt internet en af en toe hebben we het op de telefoon. Maar het is belabberd dus niet erg ideaal.Omdat we toch boodschappen moesten doen zijn we meteen een kop koffie gaan pakken zodat we even alles kunnen updaten. Het is toch wat als je geen internet hebt ๐Ÿ˜‚ we zijn aan het afkicken….

We moeten de camping voor 2 dagen verlaten omdat ik die niet gereserveerd kreeg, alles zat vol in verband met Memorial Day. Dus nu 2 dagen bij Walmart waar er trouwens meerdere Campers staan. Ondertussen hebben we het oude centrum bezocht waar heel veel antiek winkeltjes en terrasjes zijn wat al opmerkelijk is omdat je die niet veel tegen komt. We hebben nu zuidelijk van het Lyxs Lake gestaan en vanaf zondag staan we noordelijke op de Hilltop Campground. We zijn al wezen kijken en het is ook een mooie plaats. Hier blijven we 7 dagen staan. Gisteren ben ik voor het eerst mee wezen vissen en het uitgooien ( zonder de hengel mee te gooien) gaat al goed. Verschillende keren beet gehad maar het zogenaamde aanslaan lukt nog niet……ik rende met de hengel en al de heuvel op en riep dat ik beet had…..ondertussen was de vis allang verdwenen! Dat moet ik dus nog leren.Sil heeft 2 forelletjes gevangen die heeft hij aan een andere visser gegeven. Ze waren te klein om op de bbq te leggen….

Al was de tandartsen praktijk voor volwassenen al mooi de voor kinderen is nog mooier! 

Ik ben niet binnen geweest maar denk dat dit erg mooi is voor kinderen. Wat betreft Sil hij heeft zijn nieuwe bovengebit kapot, na een aantal tandartsen bezocht te hebben kwamen we bij een laboratorium voor Tandtechniek. Sil moest het hele parcours rond alsof hij een nieuwe patiรซnt was. Er werden foto’s genomen van zijn gebit terwijl Sil maar bleef zeggen dat hij alleen maar kwam om zijn gebit te laten repareren! Maar ze weken niet af van hun protocol…..uiteindelijk kwam de dokter die meteen wist te vertellen dat hij een nieuw boven en onder gebit moest. De oude  pasten niet op elkaar wat de oorzaak was van het kapotte gebit. Kosten ? Tussen de 4500 en 5500$…….nou weet ik hoe ze aan al die kunst voorwerpen komen! Sil heeft gezegd dat hij contact moet opnemen met de tandarts en verzekering in Nederland. Dat hebben we dus gedaan, Sos Hulpdienst kon niks voor ons doen en stuurde ons door naar OHRA onze reis en zorgverzekering. Het tweede probleem is dat een nieuw gebit 3 weken gaat duren! Dat word dus sabbelen voor Sil.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ we wachten het berichtje van de tandarts in Bakel af misschien is er een superglue die we kunnen gebruiken …..

Op weg naar de tandarts kwamen we voorbij een ATV en UTV bedrijf tegen, met andere woorden een quad en zij bij zij zitter….. We konden niet laten om even rond te neuzen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s