Weer ons ‘huis’ verplaatst..

Na 2 dagen bij de Walmart te hebben gestaan rijden we naar onze nieuwe plek. Hilltop campground ook aan het Lynx Lake maar nu aan de andere kant. De camping is weer mooi en midden in de bossen gelegen. Overal staan ook hier de borden dat er geen vuur gestookt mag worden ook geen BBQ op kolen. In 2013 zijn hier vlakbij 19 brandweermannen omgekomen tijdens een grote bosbrand. https://www.cnn.com/2013/07/01/us/arizona-firefighter-deaths/index.html

We zijn nu op dezelfde plaats en je kunt het nog zien waar de branden waren. Ik heb begrepen van de camphost dat iedereen in opperste paraatheid is.

We staan nu tijdelijk op een plaats die nog open was en waar de camper recht staat, op de plek die ik had gereserveerd stonden we hartstikke scheef en konden we het niet opvullen met blokken. Morgen verhuizen we naar een betere plaats en wat we ervan gezien hebben is het een grote plek.

2 dagen op de Walmart parkeerplaats is niet slecht je hebt alles bij de hand. Het is een grote supermarkt maar met heel veel andere artikelen. Zoiets als een supermarkt een gamma een Blokker en Ikea bij elkaar….zelfs kun je je auto een grote beurt laten geven banden verwisselen en olie verversen. Op de parkeerplaats rijden dan ook tegen de avond de campers binnen om hun boodschappen te doen en te overnachten. Als je om 8 uur waker word is iedereen al weer weg. Het is een veilige plek dus ook wij maken er gebruik van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s