Mijn eerste forelletje gevangen!

35194171_1715189351851977_3473234481979064320_n.jpg35265478_2156986577662629_139192734647844864_n.jpg

Ja zeker het geeft even geduurd maar ik heb eindelijk mijn eerste forel gevangen! Ik heb een ronde dansje gemaakt! De vislessen van Sil hebben daar hun bijdrage aan gedaan, na het optuigen van de lijn en de verschillende technieken van het vissen ( drijvend, op de bodem of met een dobber en vliegvissen ) het sublieme uitgooien van mij en nog steeds de hengel vasthoudend gaat het steeds beter! En nu dus als slagroom op het toetje mijn eerste forelletje! Daar doen we het toch voor! Ik ben natuurlijk een keer mee geweest met het zeevissen in Westpoint en heb toen 7 vissen gevangen maar daar was het veel makkelijker. Ingooien en ophalen we hadden toen 20 vissen gevangen en de vriezer zat propvol maar dit is puur geluk als je beet hebt. Bij ons eerste meer zagen we de vissen in grote getale ons aas voorbij zwemmen zonder dat er een vis beet! En geloof maar we haalde alles uit de kast wat maar voor beet kon door gaan zelfs onze Hollandse Goudse kaas! Hier vissen ze met powerbeet het ziet eruit als kauwgom en je maakt een kleine knikker en duwt je angel erin….. het heeft verschillende smaken en kleurtjes, ik ga voor de fel gekleurde oranje, ik wist niet dat vissen trouwens de kleur kunnen zien…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s