Verhuist naar een nieuwe plek “Sinkhole campground”

We hadden al de voorbereiding getroffen voor onze verhuizing dus alle Solar lampjes ingepakt en de rest opgeruimd dus we waren al vroeg klaar. Alleen nog water innemen en we konden weer vertrekken…..5 minuten later waren we op de nieuwe plek gearriveerd ! Deze camping ligt ook weer aan een meer nu het Willow Spring Lake. We zien dat onze plek al leeg en klaar is dus we kunnen meteen alles weer uitstallen. De lampjes gaan weer op zijn plaats en mijn 2 plantjes staan al weer buiten. De hummingbirds voeders hangen ook weer en meteen zijn die ook weer ter plaatsen. Volgens Sil zijn ze ons gevolgd en dat zou best mogelijk zijn ze vliegen uiteindelijk 80 km per uur! Het schijnen de snelste dieren te zijn.

De plaats die we hebben is ook weer groot. De camping is klein, het zijn 2 lussen en aan iedere lus zijn 10 plaatsen. Al de plaatsen zijn verhard en ook hier kunnen we onze senioren pas gebruiken wat toch 50% korting geeft. Op de plaats zelf is niks geen afvoer geen stroom en water. We gebruiken onze generator voor de stroom alleen de generator van de camper doet moeilijk vanwege de hoogte. Er zit een instelling op “attitude” maar welke we ook proberen hij blijft stotteren. Ik was toch zo slim om de kleine Honda ook mee te nemen en die heeft geen problemen met de hoogte. Dus probleem opgelost!

We hebben al gevist op dit meer wat behoorlijk groot is. Het enigste probleem is dat het vol ligt met grote rotsen dus het komt geregeld voor dat we wast zitten en alles verspelen. We hadden al een voorraad lijntjes haakjes en lood ingeslagen maar we zien onze voorraad zienderogen slinken! En vanmorgen togen we toch weer met volle moed naar het meer. Sil had meteen beet! Weer een mooie forel! Nu ik nog! Na enkele minuten had ik ook beet en ving er uiteindelijk 3! Op het laatst had Sil er ook nog een dus we gingen met 5 forelletjes naar huis! Sil maakt ze bij het water meteen schoon zodat we dat thuis niet meer hoeven te doen. Aangekomen bij de camper gaan ze meteen de vriezer in! Uiteindelijk moet Sil ze allemaal opeten omdat ik geen vis lust met graten! Geef mij maar een lekker stuk zalm!

We hoeven niet eerder terug naar Tucson, Margie word pas op 11 juli geopereerd en dan zijn wij al weer in Nederland. We gaan dus het komende weekend naar het kleine plaatsje Greer. Daar komen vrijdag morgen Patrick en Arleen ook naar toe dus kunnen we als het goed is nog een paar dagen met de quad gaan rijden. Sil heeft een lek ontdekt bij het kraantje van de benzine tank van de quad. Hij hoopt dat we morgen naar een dealer kunnen voor een nieuw kraantje. We gaan in ieder geval naar Payson om een paar wassen te draaien en de laatste boodschappen te doen voor we zondag terug naar Tucson rijden.

Ik heb ook de camper weer gewassen en in de was gezet. Hij blinkt weer als een nieuwe! Ik ben blij dat ik het nu heb gedaan omdat het bijna niet mogelijk is om dit te doen in Tucson bij 40 graden. De was voor de camper is een vloer was…..je moet hem 3 x behandelen wat niet zoveel voorstelt omdat het razend snel gaat! Iemand op fb schreef dat ze het bedrijf had benadert over deze vloerwas en het bedrijf had geantwoord dat het niet geschikt was voor campers omdat er geen uv bescherming in zit en de camper dan geel word….. onze camper is al geel dus dat zit wel goed……

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Wil schreef:

    Mijn schoonvader zou zeggen “hij glimt als een hondenpiemel in de maneschijn”. Ik heb het niet zelf verzonnen, hoor.
    Wil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s