Greer

We hebben een paar mooie dagen gehad in Greer. Sil en ik zijn ook nog even wezen vissen en hebben 7 grote forellen gevangen! Er zijn hier in het noorden van Arizona zoveel prachtige meren dat je ze nooit allemaal in een trip kunt ontdekken. Gelukkig ( of niet) hebben we zaterdag de hele dag miezer regen, maar omdat we al vanaf maart geen regen hebben gehad is dit geen probleem. We gaan de hele dag op pad met de quad. Patrick en Arleen hebben een zo goed als nieuwe Honda Pioneer gekocht! Een prachtig ding! Hij word dit weekend uitgeprobeerd! We zijn jaloers! We kunnen hun oude Mule over kopen maar na overleg met elkaar doen we dit niet. We weten ook niet of onze VW golf het nog steeds doet…..of dat het tijd word voor iets anders.

D35AF6B3-FF82-4A4C-B7F4-2203AFB0395E$L0$001~photo#20180615T145921Z(1)IMG_4182

We hebben een paar gezamenlijke maaltijden en vermaken ons best. Het is heerlijk koel omdat we op bijna 3000 meter zitten! Zondag morgen pakken we alles in en rijden terug naar Tucson waar we de laatste 2.5 week in gaan. Het is heet in Tucson dus het zal niet meevallen om dan ook nog alles te doen. We hebben geweldige leuke weken gehad! Veel boeken gelezen en gevist…..we hebben het er al over om dit volgend jaar weer te doen maar dan aan de kust van California.

FCF63A73-E0A9-43F8-AC2A-942DF2CF7376$L0$001~photo#20180613T022235Z(1)IMG_3167B81B2042-7CBF-4B44-8A14-1AD97BDDEC97$L0$001~photo#20180613T022235Z(1)

Onderweg merkt Sil dat de camper bibbert en via de walky talky krijg ik te horen dat ik moet stoppen. Ik rij voor Sil met de truck en we houden dan contact via de walky talky. Hij stopt langs de kant en ziet dat een band helemaal aan gort is! Het is een band van de dubbel lucht en er zit nog lucht in maar we zien het metaal! We staan levensgevaarlijk lang de weg dus ik zeg tegen Sil dat hij een kleine 500 meter moet rijden dan kunnen we op een parkeerplaats gaan staan. We hebben gelukkig Road service dus die bel ik meteen. Op een of ander genuftige manier weten ze precies waar we staan! Lang leven het gps systeem van de telefoon! Helaas moeten we bijna 3 uur wachten……we hebben een reserve band bij ons maar die is al heeeeeel oud ! Volgens mij zo oud als de camper is….maar hij is nog hard en we hoeven nog maar een uur te rijden. Er komt een Road service en die man heeft alleen een kleine zware hand krik bij hem en de sleutel om de band los te maken. Na het verwisselen kunnen we weer verder. Helaas is het zo met deze banden dat ze nu beide vervangen moeten worden😖. En ook hier zijn nieuwe banden niet goedkoop! Na overleg spreken we af dat we die banden pas volgend jaar gaan vervangen, we rijden er toch niet mee de komende maanden.

Soms denk je gelukkig er is al een tijd niks gebeurt en dan komt er toch weer iets om de hoek kijken. Ie het niet met mezelf in de lappenmand of Sil met een kapot gebit (wat trouwens heel goed gerepareerd is met een reparatiesetje  van Walmart voor $ 4.95 in plaats van $ 4500! ) kapotte accu’s en invertor……je blijft wel bezig zo. Maar is dat niet in ieders leven zo?

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marianne Engelen schreef:

  OMG die temperaturen! Daar blijf je toch in als je iets moet doen? Sterkte en succes met uitruimen/inpakken!

  Like

  1. We hadden alles al gedaan voor we naar het noorden zijn gereden dus nu alleen nog de gebruikelijke dingen doen zoals alles even uitwassen en schoon maken.

   Like

 2. Peer Swinkels schreef:

  Leuk om weer contact met jullie te hebben, leuke website en zal hem regelmatig bezoeken

  Like

 3. Joop Sprenger schreef:

  Lang geen contact gehad, gaan we herstellen als jullie weer thuis in ’t Brabantse zijn. Goede reis terug naar zonnig Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s