Laatste bezigheden…

A34FAA8B-FF64-4CBE-BDAA-1B346F0E84ED.jpegWe zijn volop bezig om alles klaar te maken om naar huis te gaan, de koffers zijn al weer ingepakt en wederom is het kiezen wat wel en wat niet mee terug gaat. Sil wil in ieder geval de IMac meenemen dus we hebben voor de verandering een andere koffer moeten kopen! Deze is een hele stevige met flinke sloten erop en de iMac past er precies in! De nodige noppenfolie eromheen en volgestopt met kleding en onze winterjassen die we aan hadden toen we aankwamen in Tucson.

Verder doen we nog een paar klussen voor de Pats onder anderen een nieuwe paal voor de poort die ook nog in de cement gezet moest worden. Dit is geen karweitje wat je graag wil doen in 42 graden! De luchtvochtigheid is gedaald naar 7% dus dat is bijna niks. Er mag van mij wel een buitje vallen! Ik heb ons irrigatie systeem aangesloten op dat van de Pats dus mijn planten krijgen water tijdens onze afwezigheid. Een cactus had dit jaar bijzondere bloemen! Deze bloeien maar een nacht en de volgende dag verwelken ze al weer. Het was spannend om te zien hoe dit zichzelf ontwikkeld. Prachtig!

We hebben alles al weer geregeld, de huurauto halen we s’morgens op en sluiten alles af bij de Pats waar als laatste de truck onder de luifel word gezet en de banden worden ingepakt. Sil heeft de quad al weggezet en de accu opgeruimd. Hij is ook ingepakt en er is speciaal spul (Seafoam) in de benzinetank  gegooid ook zit dit spul in de camper en de beide generators. De trailer is al klaar en de waterbakken zijn gevuld. In de wc zit een laagje olijfolie voor het uitdrogen van de rubbers tegen te gaan. De ramen zijn allemaal dicht gemaakt met zilver folie tegen de zon. De banden zijn ook bij de trainen ingepakt, we hadden een grote hoes om de camper maar de zon heeft die helemaal verpulverd. Daar is niks aan te doen de zon is veel erger als de regen.

Als we alles klaar hebben rijden we naar Phoenix waar we bij het vliegveld een hotel hebben geboekt, van dit hotel weet ik eigenlijk helemaal nog niks het is de eerste keer dat we deze gebruiken. De volgende morgen hebben we tijd genoeg om te ontbijten en de huurauto terug te brengen naar het vliegveld. Om 11 uur vertrekken we naar Houston waar we de overstap hebben naar Amsterdam. Om 9.20u komen we aan in Amsterdam waar we de trein pakken naar Eindhoven. Fabiënne komt ons dan ophalen en brengt ons naar Bakel. En dan zit het er weer op voor een paar maanden. We gaan weer hard aan het werk om over enkele maanden weer te kunnen vertrekken!

 

.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marianne Engelen schreef:

    Goede thuisreis en bedankt voor het ‘meereizen’!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s