Aangekomen in Tucson

Het was weer een lange reis met op Schiphol al een vertraging van ruim 2 uur, gelukkig hebben we 4 uur overstaptijd in Houston Texas dus maak ik me niet druk. In Houston gaat alles weer goed en zijn we snel door de Immigratie. We krijgen te horen dat onze volgende vlucht naar Phoenix ook een uur vertraging heeft dus hebben we genoeg tijd voor een Starbucks koffie en iets lekkers….

Aangekomen op Phoenix gaan we direct door naar de rentalcars van Alamo. Alles is in orde en ze vraagt of we een upgrade willen voor een luxere auto maar dat is niet nodig zeg ik nog, we hebben de auto maar voor 3 dagen. Bij de auto’s aangekomen komt een grote man ( medewerker) naar ons toe werpt een blik op onze papieren en zegt tegen ons u mag een auto uitzoeken uit de eerste rij…..Sil vraagt waar we dan moeten zijn en nogmaals wijst hij naar de eerste rij en loopt meteen weg. We kijken elkaar aan en lopen naar de auto’s daar zien we zeer luxe auto’s tussen staan….we kiezen voor een Mazda6 een bijna gloednieuwe met 6000 mijl op de teller. Ik zeg nog tegen Sil volgens mij klopt er iets niet maar Sil heeft de koffers al in de auto liggen. Er lopen geen medewerkers meer rond. Dus wij rijden in onze zeer luxe auto naar Tucson. Nog nooit zoveel knopjes op een auto gezien!

Het weer is heerlijk na al de regen die we gehad hebben maar ook in Arizona heeft het geregend de laatste tijd want de natuur is groen! We zien dit niet veel dus we kunnen een mooie lente tegemoet gaan.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Joop Veenendaal schreef:

  Welkom op jullie geliefde plek, ik hoop dat jullie alles in goede staat terug vinden, liefs Joop

  >

  Like

 2. Fabienne schreef:

  Oh echt alles mooi groen ! Hopelijk is dat nog zo als ik kom in April ….. XXX

  Like

 3. Mieke schreef:

  Fijn dat jullie weer heel aangekomen zijn. Op het ogenblik schijnt de zon hier en is het ook even droog. Het heeft vanochtend nog wel geregend….ik hoop dat jullie weer een te gekke tijd gaan krijgen daar. Ik ga het op de voet volgen😀🤣

  Like

 4. Laurens en Atie schreef:

  Hartelijk welkom in de States. Fijn dat de reis en auto goed zijn gegaan.
  Wij zijn alweer aan het eind van ons verblijf hier en vliegen 8 April weer terug.
  Gaat het dit jaar lukken om naar Alaska te gaan?
  Veel plezier en lekker genieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s