Nieuwe schoenen voor onze Bounder

Vandaag zijn er 6 nieuwe banden op de camper gekomen de oude waren in een slechte staat en aan vervanging toe. Tevens heeft Sil de camper uit laten lijnen maar dat was hoogstwaarschijnlijk niet nodig. Maar ja bij Sil is het veiligheid voor alles. Tijdens het verwisselen van de banden zagen ze bij het bedrijf dat de remblokken aan vernieuwing toe zijn. Dat zou dan een ander bedrijf moeten doen maar Sil heeft Patrick gevraagd of ze dat samen kunnen doen. AS zondag komt Patrick om te helpen met de remblokken. Ook is de olie vernieuwd dus als alles klaar is dan kunnen we vertrekken.

ik ben een route uit aan het zetten om met Fabienne te gaan rijden. We willen uiteraard ook een aantal meren gaan bezoeken om te gaan vissen! We moeten nog een hengeltje gaan halen voor Fabienne. Ze wil ook graag mee gaan vissen. We hebben in Nederland een rookoventje gekocht om de forellen te kunnen roken, deze oven kan op het gasfornuis gezet worden op de laagste stand. We rijden via Death Valley naar Sacramento waar we een auto gaan huren voor 3 dagen om San Francisco te bezoeken.We gaan daar echt niet met de camper doorheen rijden! Plus een auto is makkelijker parkeren.

Death Valley

Ik denk dat we nog op tijd zijn voor Death Valley omdat je daar beter niet doorheen kunt rijden als het hoogzomer en 55 graden is. We kijken er weer naar uit en hebben er zin is! Het enigste punt is dat de benzine prijs hier omhoog vliegt! In 4 weken al 0.35 cent meer geworden en California staat bekent om haar hogere benzine prijzen! Maar blijven we daarom thuis nee hoor we gaan gewoon een paar keer vrij staan zodat we geen camping kosten hebben. Fabienne is ook al gewend aan het fenomeen vrij staan.

Na San Francisco komt de 101 Hyw aan de beurt en rijden we langzaam langs de kust naar LA en San Diego. We gaan het allemaal meemaken.

Ik ben bijna klaar in de tuin van de Pats het ziet er weer mooi uit maar volgend jaar zullen ze iets moeten doen aan het onkruid want het is zwaar werk en het lukt mij ook niet meer. Sil heeft veel last van zijn schouder dus die wil ik ook niet belasten. Hij heeft een schouderband gescheurd en klaagt hier al een hele tijd over, het heeft tijd nodig zeggen de doktoren dan en stoppen je vol met pijnstillers.

Sil heeft me zover dat ik mee ga naar sloperijen in de buurt, hij heeft een paar PT Cruisers zien staan en daar wil hij de onderdelen van af halen die hij kan gebruiken. Iedere dag reed hij naar die sloperij en kwam dan thuis met mooie spullen voor in zijn auto. Veel dingen zijn in Nederland niet meer te koop en hij vindt ze hier voor een paar dollar! En nu moet ik mee om te kijken of ik ook nog iets zie wat we kunnen gebruiken…..zelf is hij al een spoiler van een auto af aan halen die hij ook denkt te kunnen gebruiken.Een ding is zeker als hij het niet kan gebruiken dan zijn er zeker leden van de PT Cruiser club die er heel blij mee zijn! Ik loop er een beetje verloren bij omdat ik niet goed weet wat ik op een sloperij moet doen….zet mij op een hout bewerkings bedrijf neer en je krijgt me niet meer mee maar een sloperij dat heb ik niks mee….

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ad Maas schreef:

  Dat wordt een mooie reis!
  Die zou ik wel willen volgen.

  Like

 2. Henriette schreef:

  Wat een heerlijke reis gaan jullie maken met Fabienne. IK heb haar niet meer gezien, maar Fabienne….. ik wens je heel veel plezier in de US. Als jij terugkomt in NL dan ben ik weer naar de boot want het gaat heel mooi weer worden.
  De bomen zijn uit de tuin dus ik heb lekker veel licht ook omdat de bomen van buurman Berry voor een groot deel verdwenen zijn. Geniet en lieve groet, Henirette

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s