Nog een paar dagen dan komt Fabienne,

We zijn er klaar voor, afgelopen zondag zijn ook nog de remmen vernieuwd door Patrick en Sil. Een hels karwij omdat de zware banden eraf moesten. De achterbanden zijn dubbel dus nog meer werk. Maar de remblokken waren totaal versleten! Gelukkig waren de riemschijven nog in orde. Toch een karwij dat de hele zondag heeft geduurd maar toch ook weer genoeg $ uitgespaard.

De hengel voor Fabienne is gekocht de auto voor San Francisco is gehuurd voor 3 volle dagen. We hebben kaartjes voor een bezoek aan Alcatraz ( normaal bijna niet aan te komen en 6 maanden van te voren reserveren). Misschien omdat het nog vroeg in het jaar is dat we nog aan kaartjes konden komen. We hebben de generator ook weer opgehaald voor het geval de generator van de camper het niet doet. Op een bepaalde hoogte hield hij het voor gezien, er is een bepaalde instelling nodig maar die hebben we nog niet gevonden…ook hebben we een kleine Griddl gekocht. Dus we kunnen grillen. Ik heb bij Costco speklappen ontdekt en gekocht. In al die jaren nog nooit gevonden! Wel bacon die dan iets dikker is gesneden maar geen speklapjes.

Wel zullen we de zomerkleding hoogstwaarschijnlijk niet nodig hebben omdat het misschien koud kan zijn, hier in Tucson gaat de komende dagen de temperatuur weer boven de 30 graden uitkomen. Maar dat zal het niet zijn in San Francisco….ik heb een extra dekbed voor Fabienne meegenomen omdat het zo’n kou lijder is…..dat word nog wat bij een kampvuur.

We zijn ons eigen toch aan het oriënteren om volgend jaar de camper te verkopen Sil word dan 75. Wel zouden we hem het liefst aan iemand verkopen die er net zoveel plezier meer zal hebben als we zelf hebben gehad. Voor het reizen is het een ideale camper ook omdat hij geen slide Out heeft. Voor 2 a 3 personen groot genoeg. Wel zou ik hem dan willen verkopen met de hele inboedel omdat je die onmogelijk mee kunt nemen. Deze camper zou nog gerust jaren mee kunnen omdat we hem altijd goed hebben onderhouden en de vorige eigenaren Hans en Hinke ook. De caravan gaat er dit jaar nog uit omdat we die helemaal niet meer gebruiken. Daar hoeven we ook niet mee te leuren omdat ook die er nog goed uit ziet. Geen lekkage’s en alles werkt! Dat is het voornaamste. We hebben dan 14 mooie jaren gehad die niemand ons af neemt. Met veel mooie herinneringen! Maar misschien word het dan tijd om ons ergens anders op te focussen. Zolang de gezondheid het toelaat zullen wij blijven reizen…

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Mieke schreef:

    Jee wat een verhaal. Mooi dat alles in orde is maar het wegdoen is wel een dingetje hoor. Ik begrijp het wel. Het is iedere keer weer een hele onderneming maar er nu nog maar niet te veel aan denken en lekker genieten van de komende reis.
    Heel veel plezier.
    Liefs Mieke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s