Aangekomen in Parker aan de Colorado River

We zijn aangekomen in Parker een klein plaatje aan de Colorado River. Ik heb een camping gevonden van BLM aan de rivier dus daar gaan we eerst naar op zoek. We steken de rivier over en zijn in California. Ik had mijn mandarijnen al verstopt. Omdat dat verboden is maar er is geen controle punt. We rijden de camping op en vinden een prachtige plaats met uitzicht op het water. Kosten 5$ maar omdat we een seniorenkaart hebben 2.50 $ geen aansluitingen maar er staan vuilcontainers en een wc huisje.

Helaas zijn de plaatsen aan het water al gereserveerd maar er staat nog niemand. Helaas mag je dan niet er gaan staan. Er zijn totaal 30 plaatsen. We proberen nog te gaan vissen maar er staat teveel stroming. Zelfs met heel veel lood aan je lijntje zie je het wegdrijven. Maar het weer is goed en we zitten heerlijk aan het water. Er zijn hier heel veel raceboten op het water maar ook kleinere speedboten met erachter banden waar kinderen op zitten. Mooi om te zien. Er word hard gevaren en sommigen boten maken nogal wat lawaai.

We koken en eten buiten op het picknick set die op iedere plaats aanwezig zijn. We hebben een prachtige zonsondergang en we zitten nog lekker lang buiten. Vanmorgen rijden we eerst naar de Walmart om wat boodschappen in te slaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s