Lake Havasu Arizona

Na Parker gaan we eerst boodschappen doen bij de Walmart en hierna komen we in Lake Havasu City aan en willen we eerst gaan dumpen. We rijden een state park op maar deze is vol, omdat we alleen willen dumpen moeten we 15 $ betalen! Dat is belachelijk duur dus dat doe ik niet. Ik zoek via internet naar een Passport America campground en vind er een op 5 min van waar we nu staan. Normaal 44$ nu met 50% korting 22$ dus voor een paar dollars meer kunnen we dumpen en zwemmen. We schrijven ons in en krijgen een pull tru ( je rijd er op de ene kant in en de andere kant uit dus niet moeilijk doen met achteruit insteken) we gaan meteen door naar het zwembad en blijven daar na ook nog in een hot-tub gezeten te hebben (alsof het niet warm genoeg is).

Heerlijk even relaxen en voor Fabienne even bijkomen. Het eindigd ermee dat Sil en Fabienne lichtelijk dronken raken 😂😂😂 moet kunnen toch?

We slapen heerlijk mede of dankzij de drank maar we zijn vroeg wakker. Na het ontbijt rijden we weer eerst naar de Walmart omdat we een aansluiting zijn vergeten van de afvoer deze ligt hoogstwaarschijnlijk in de trailer. Sil koopt zijn onderdeel en Fabienne scoort een paar korte broeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s