Death Valley

We vertrekken op tijd na het ontbijt en gaan eerst tanken, de benzineprijzen vliegen omhoog! Gisteren hebben we getankt in California voor 4.59$ (gallon) vandaag zijn we nog even in Nevada en kunnen tanken voor 2.95$ dus dat scheelt nogal. In de camper gaat 80 gallon benzine ongeveer 300 liter. Dus het scheelt nogal veel als je iets goedkoper kunt tanken.

We rijden via de 190 dwars door Death Valley het is gelukkig niet zo heet, en het is groen! Overal zien we groene planten met gele en paarse bloemen! We stoppen bij Zabriskie point en Fabienne loopt helemaal naar boven, wij kunnen dit niet helaas meer, maar we hebben hetzelfde gedaan enkele jaren geleden. Bij Mesquit Sanddunes maken we ook een stop en gebruiken we onze lunch.

Het is een flinke klim en ook een lange afdaling van 9% we ruiken onze nieuwe remmen dus Sil laat ze regelmatig afkoelen voor we verder rijden. De uitzichten zijn super mooi en zoals ik al schrijf alles is groen! Normaal is alles al dor en bruin maar nu zie je dat er toch nog heel veel bloeit en groeit. We komen aan in Lone Pine waar we overnachten om morgen weer verder te rijden.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Henriette schreef:

    Ik geniet van jullie foto’s en reisverhalen. Ik ben weer op de boot en het was hier ZOMERS. voor het eerst gezwommen, gevaren en al een beetje verkleurd. Kijk nu al uit naar jullie volgend verslag. Geniet!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s