Rustdag…..

Vandaag een rustdag, we doen boodschappen samen met Hans en Hinke. De hele dag hangen we wat rond bij de campers. Het weer is goed rond de 25 graden met een windje, Fabienne is verbrand en heeft last van zonnen allergie het gaat dus te hart! Ik heb allerlei smeerselen maar de she-butter helpt het best. Het is een stink spul maar het werkt goed.

We eten gezamenlijk ik heb nasi gemaakt met saté en weer een poging gemaakt om kokos makronen te maken maar ze zijn te dik en niet gaar. Dus ja een kok kan niet bakken en een bakker kan niet koken het is een gezegde maar het klopt bij mij! Ik blijf proberen om iets te bakken maar ik kan me beter bij mijn specialiteit houden het koken……

Morgen rijden we verder richting Sacramento. Hopelijk vinden we een camping vlakbij het vliegveld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s