Verder trekken…

We vertrekken vroeg en gaan eerst tanken en dumpen. We tanken nu in Nevada waar de benzine nog goedkoop is 3.25 per gallon maar in Nevada zal dat aanzienlijk duurder zijn! We gooien hem vol! We tanken ook water en ondertussen maak ik de voorruit schoon.

We rijden over de 50 naar Lake Tahoe en ik zien dat we bij de camping komen waar we een paar jaar geleden op hebben gestaan Nevada Beach, het blijkt dat deze vandaag voor het eerst open gaat! We hebben geluk en staan vlakbij het water. Helaas mag er niet gevist worden…..we komen er maar niet aan toe om te vissen….

We blijven de hele dag op de camping en vermaken ons best, helaas staat er een koude wind dus echt aan het water blijven we niet lang. Fabienne heeft uitgedokterd dat ze languit op de tafel kan gaan liggen om te zonnen. Om in het hoge gras te gaan liggen is geen optie. Ze ligt heerlijk maar is aan het verbranden…

De volgende dag rijden we verder via de 50 een prachtige weg naar Sacramento die over een paar passen gaat. Er ligt nog veel sneeuw maar de wegen zijn goed te rijden. We genieten van de uit en vergezichten prachtig ! We komen aan in het plaatsje Winters waar we een paar dagen blijven. We boeken voor 4 dagen. Het is een mooie camping waar we al een paar keer zijn geweest. Wij noemen het de pauwen camping omdat hier veel pauwen lopen. Ik neem contact op met Brent en Kris een echtpaar waar we al een paar jaar een goede relatie mee hebben. Ze wonen in Winters. Brent reageert meteen en zegt dat hij vanavond ons komt bezoeken. Helaas is Kris er niet die is bij haar moeder Joys in Salt Lake City. Joys heeft een operatie gehad en heeft hulp nodig, ze is al 90 jaar en woont nog steeds op haar zelf. Kris vind het heel erg dat ze niet in Winters is maar het is niet anders. Brent brengt ons later die avond een bezoek en zegt meteen dat we zijn huis mogen gebruiken! Dit gaan we niet doen we hebben alles bij ons dus het is ook niet nodig. Hij vertrekt over 2 dagen naar Salt Lake om Een korte vakantie te hebben mat Kris. Hij geeft ons zijn tol-pas zodat we gebruik kunnen maken van Fast-Pass op de Baybridge. Hij heeft hem niet nodig. We hebben heel wat bij te praten en het word een gezellige avond alsof er geen 4 jaar tussen heeft gezeten….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s