San Francisco pier 39

We staan vroeg op en gaan eerst de huurauto ophalen bij het vliegveld,dat gaat zonder problemen dus we rijden meteen terug om de camper terug te brengen naar de camping. We kleden ons om en vertrekken meteen naar San Francisco pier 39 staat op het programma. Het is ongeveer 1.5 uur rijden dus dat valt mee. We komen vlak bij de pier bij een parkeergarage uit waar we meteen de auto stallen.

We lopen op ons gemak naar de pier en bekijken eerst de bovenste verdieping en later de begane grond. Nog steeds liggen de zeeleeuwen op dezelfde plaats als dat we ze zagen in 2001. Alleen zijn er veel minder. We zien in de verte Alcatraz liggen waar we morgen naar toe gaan. We zijn er wel bewust van dat het koud zal zijn, er staat een flinke wind die koud is, de zon staat hoog aan de hemel en doet zijn best en als er geen wind zou staan was het zelfs warm. Maar nu is het te koud. Dus morgen lange broek en jassen aan.

We vermaken ons prima en tegen half 5 hebben we het wel gezien. We hebben een afspraak met Brent om tussen half 6 en 6 uur elkaar te ontmoeten in een restaurant op de helft van onze terug reis naar de camping. Hij heeft ons uitgenodigd in dit speciale restaurant in Crocket.Een restaurant met de naam Death Vis! We liggen helemaal in een deuk als we bij het restaurant aankomen het heet echt Death Vis!!!! Wie gaat hier nu eten?

Het is stampvol! Dus meer mensen als dat ik dacht! Het verhaal hierachter is zo gewoon dat ik er hartelijk om moet lachen.

We eten geweldig lekker met een prachtig uitzicht op de baai .we nemen afscheid van Brent en misschien zien we hem morgen nog even voor hij de volgende dag vertrekt naar Salt Lake City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s