De 1 kustweg

We zijn vanmorgen vroeg op om 6.30 loopt de wekker af en nemen we snel een ontbijt. Fabienne gaat de was doen en ik breng de huurauto terug naar het vliegveld. Sil neemt de zorg op zich van de camper, het dumpen van de tanken en het weer vullen met drinkwater. Het vuil weggooien en alles weer vastzetten.

Ik zet Fabienne af bij de Laundry samen met 3 grote tassen was, we hebben de lakens en dekbedovertrekken ook afgehaald om uit te wassen zodat ze er straks weer schoon op kunnen. Ik rij op mijn gemak naar het vliegveld, de auto moet voor 9 uur weer binnen zijn. Het is ongeveer 3 kwartier rijden. Als ik bijna bij het vliegveld ben krijg ik een berichtje van Fabienne : waar zijn jullie ? Ik moet naar de wc en er is geen wc in de Laundry……. ai dat word dus ophouden voor haar… ik lever de auto in en loop door de hal waar de verhuurbedrijven zitten. We moeten voor de extra dag 37$ betalen incl verzekeringen. Dus dat valt wel mee. Als ik buiten zit te wachten komt even later Sil aangereden en stap ik in. Ook Sil heeft een berichtje gekregen van Fabienne…..Sil wil eerst nog even gaan tanken maar dat heb ik afgeraden gezien Fabienne haar positie ….als we de straat in rijden waar de Laundry is staat ze al te wachten om in te stappen ze vliegt naar de wc en roept dat de was nog in de droger zit. Ik ga naar binnen en begin alles op te vouwen en even later komt Fabienne ook. We stappen in en leggen de was op bed die komt later wel.

We rijden onder San Francisco langs naar Santa Cruz. We rijden de ene file in en de andere uit! Dit is niet leuk meer! Dit is zeker de laatste keer dat we Californië aandoen. De wegen zijn ronduit slecht en de campings peperduur! We hebben geen reservering gemaakt omdat het moeilijk in te schatten is waar we eindigen om te overnachten. Uiteindelijk zijn we moe van de file hebben we honger en willen we stoppen. Overal langs de 1 staan bordjes dat je niet mag parkeren of overnachten. Je kunt echt geen kant uit. We vinden uiteindelijk een camping een state park waar we met uitzicht op zee 55$ voor moeten betalen! Geen service dus geen stroom of water niks. Maar wel een mooi uitzicht!

Fabienne begint zich af te vragen of we deze weg wel verder moeten rijden en of het niet beter is om onze plannen om te gooien. Maar ze heeft nog maar een paar dagen en deze kustweg is toch wel heel mooi! Ik hoop echt dat we niet meer in de file komen en amper met een slakkengang vooruit komen. We willen toch echt doorrijden naar San Diego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s