Verder op de kustweg 1

We staan op tijd op en lopen nog even naar het strand. We staan echt bijna op het strand. We treuzelen iets te lang voordat we de kustweg verder gaan rijden. Het is zaterdag dus de campings zitten vol! Daar kun je niks aan doen,ook op de parkeerplaatsen mag je niet staan en overnachten. Ik wil de kustweg verder af rijden omdat ik weet hoe mooi die is. Prachtige vergezichten de zogenaamde lookouts..

In het begin rijden we weer in een file ik word hier schijtziek van! Slechte wegen en files zijn irritatie nummer 1. Later word het rustiger op de weg en het is knap hoe Sil deze 11 meter over de smalle weg weet te manoeuvreren. Veel haarspeld bochten en helling op en neer….ik film weer veel en als ik weer thuis ben in Tucson ga ik die wel monteren. Nu met beperkt internet is het niet te doen. We maken geregeld een stop om foto’s te maken. Fabienne komt dus toch tot de conclusie dat ze deze weg niet had willen missen.

Overal zijn de campings vol (allicht het is weekend) dus nergens plaats. Ik had al besloten om dan van de 1 af te gaan en naar de 101 te rijden om daar een plek te zoeken. En ja bij de Home Depo ( soort gamma/Praxis) rijden we de parkeerplaats op. We gaan ergens achterin staan zodat we niet in het zicht staan. Morgenvroeg rijden we toch weer op tijd weg. Bij de Walmart mag niet meer overnacht worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s